HTML

Koreában pompa van

Friss topikok

  • giasway: Hahó! Lady GaGa királynő!!! A hoteles sztorihoz annyit, hogy a bin-jip után nem tom mit csodálko... (2009.07.02. 18:38) Jeju 2
  • Pereszlényi Péter Pál: papám...ez egy nagyon raj story...mint egy amcsi film vagy mi a fosz...szerintem az a gyík a hely ... (2009.06.29. 21:35) Jeju-do túrám története
  • namhanman: Halihó, kettéröhögtem magam a szövegeken, mindjárt kiteszlek a koreás magyar blogokat tartalmazó ... (2009.06.28. 23:41) történések
  • Pereszlényi Péter Pál: Egyél, igyál, nyugodtan, az ételekben tifuszos majomsperma az italokban egy tbc prostituált hüvely... (2009.06.10. 17:48) elfelejtettem mondani....
  • Pereszlényi Péter Pál: pappppa! ha lehet egy tippem, bár tudom, hogy rettentő váladék rengeteg kísérné utamat ha találkoz... (2009.06.02. 18:30) DMZ, JSA, Mongol étterem, és a Dzsingissssz vodka rejtelmei

Linkblog

el vagyok maradva pedig sok a történés

2009.03.11. 11:25 Radics Péter

Hehe ma Klubnapok vannak a suliban mindenki választhat valami klubot, amibe be szeretne lépni, na máskálok a klubképviseltségek utcáján, aztán egyszer csak betalál egy kislány, kérdi honnan vagyok? Mondom hangaari erre pöttyet elkámpicsorodik, de mondja nem gáz, menjek vele, fasza megyek, szerencsére nem messze csak az amerikaifocicsapat asztalához :), leültet és, mint kiderült azt szeretnék, hogy belépjek höhö a szerencsétlenek ha tudnák, hogy fél perc futás után olyan vagyok mint egy darab rongy, biztosan nem örültek volne ennyire nekem :), de azért elbeszélgettem velük, és hajlandóak engedni csak nekem a heti 5 edzésből 3 at hogy csak kettőre kelljen mennem, merthát ugye cserediák vagyok, élem az életem. Még nem tudom mi lesz, majd kiderül, holnap is lehet még jelentkezni, bár szerintem a meditációs csoport lesz belőle, vagy a box klub :), elverem őket... MOndjuk annyival nem vagyok magasabb meg nagyobb darab a koreaiknál, láttam egykét olyan tagot, megpakolnának rendesen ha arról van szó.

Elkezdtem gyúrni, borzalmas izomlázam lett, elmúlt ma is akartam menni, mert van a kolesz alagsorában gyúrda, erre valami vaxolás miatt zárva van... mindegy majd bepótolom, amúgy csak mellre gyúrok majd, csak neked Juci hogy jobb legyen a fogása :)

A hétvégén megnéztem a Watchmen című filmet, pusztulat, soha senkinek nem ajánlom, hogy bármilyen körülmények közepette megtekintse. inkább süljön ki a szemem, minthogy mégegyszer egyetlen egy képkockát is lássak abból a szartengerből.... de a lényeg az hogy volt benne egy termetes kék ember, aki termetes kék pénisszel volt megáldva a számítógépnek köszönhetően, és szerette mutogatni a filmben... amúgy a film 80 % -a lassított felvételben zajlott, és nem szégyeltték, a kékfaszú embert sem mutatni meztelenül, járás közben slow motionben..... na elképzelhetitek. Teli volt a hócipőm az egésszel. Koreában eltöltött legszarabb 2,5 órám volt. Soha nem hiszek már a trailerekben :). 

Voltam egy faja kis parkban is, ami állatkertként üzemel amúgy, és az emberek oda járnak pihenni, meg állatokat nézegetni, szerencsés voltam, mert láthattam élőben pávián kefélni :), annyira nem nagy dolog gyorsan lezavarta a papamajom. A zebrák is akartak szűrni egyet, de a két koreai lányka akikkel voltam leszavazta azt a remek ötletemet, ogy várjunk hátha valami történik, és én meg rögzítem a gépemmel :). Amúgy a két lány közül az egyik Jihye akit nagyon megszerettem amúgy, mert egy rendkívűl melegszívű kis emberke, ő a kirendelt segítőm. Viszonylag sokat fujtjuk együtt. A másik lány Aayong volt, aki az élőben általam eddig látott koreai lányok közül a leggyönyörűbb volt. Kár hogy Seoulban lakik :). De lakótársammal Ignas-sal a litván sráccal, húzunk hozzá jövő héten :), ha minden jól megy. Jujj most jut eszembe Jihye beszólt egy marhanagyot, amikor az állatkertben a majmok dugtak, ez már a watchmenes kaland után volt... a hímmajom felmászott a kerítés falán, és megmutatta mindenkinek a piros fütykösét, erre Jihye megszólal, jajj ne már megint, tegnap a kék farkat kellett bámulnom, most meg a pirosat.... ott viccess volt, nem tudom mennyire jön át. Amúgy elég vicces arcok a koreaiak, midenen mulatnak, én meg velük mulatok.

Amúgy ettem mindenféle cifra dolgot, többek között nyers tintahalat, meg selyemhernyó bábot :), az egész fasza volt. Amúgy a levesekben nem bízom itt mert nagyon fura az állaguk, amúgy annyira nem rossz az ízük, csak nem szabad nyitott szemmel enni mert akkor megijed az ember. Amúgy mint kitapasztaltam amiről nem tudod hogy mi az, akkor az valami tengeri furcsaságból készült. Még a hétvégén a Aayonggal elnyomoltunk enni egy faja kis csirkekaját, ahhoz volt a selyemhernyó. Na szóval elmentünk, és a néni annyira megszeretett bennünket, mármint a tulaj, hogy felajánlotta ingyen ehetünk nála ha megszorulunk anyagilag, mert a lány Londonban van és tudja milyen az ha nem tud pénzt küldeni a szülő, kedves néni volt, szépen megköszöntük koreaiul, meg az elköszönésnél is szépen kórusban Iganssal Annyeonghi gyese yo -tunk, örült neki.

Említettem hogy megcsókolgatta a nyakamat egy ittas öregember, eléggé szúrt de megbocsátottam neki mert előtte is meg utána is mosolygott... szerintem közben is :), de azt nem láttam mert próbáltam magamról letaszajtani. Még szerencse hogy nem érte fel a számat :):), ki tudja mi történt volna.

Egészen fasza kis koreai filmeket nézünk a filmórán, majd viszek haza párat, mert dumálok majd a fickóval, hogy adja oda a dvdket, aztán majd vagy megveszem az eredetit, vagy persze hogy nem ,.... :) de semmi illegálisról nem akarok írott nyomokat hagyni.

Ja amúgy befenyítettek a koleszban, ugye említettem a büntetőpontos rendszert, na 10 után kicsattintanak, ha halálrészegen jössz haza az jelenleg 5 büntetőpontot ér :), ilyen még nem volt remélem nem is lesz nagyon........ gyakran :). Na de tölteni sem lehet hivatalosan, meg alkohol sem lehet a szobában.... meg inni sem lehet, pedig néha rákívánok egy jó kis sörre. Erről jut eszembe bementek az ausztrál srác szobályába, és elkobozták a lakótársa borát.... pfujjjjj micsoda magatartás. Még szerencse hogy nem az enyémbe jöttek itt volt egy üveg pálesz, egy unicum, meg rakat kis Soju rakéta ami itt a legmenőbb pia, amúgy olyan mint a vodka light, mármint vodka meg víz kb. felesbe. amúgy faja finom a kaja mellé, főleg a húsokhoz állítólag. Itt mindenki löki. Ha ezt már leírtam lejjebb akkor sorry érte.

Pénteken megyek shabu-shabut enni ami nem tudom még hogy mi de állítólag marha jó. Ha már a marha a tehén itt azt mondja ummmmeee, a kutya meg hogy hmhm azt elfelejtettem de valami furát mond. Na ma fasza kis bejegyzést gépeltem, büszke vagyok magamra. Megyek Klubfesztre két kínai kislánnyal, meg Ignassal csucsu.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koreamegen.blog.hu/api/trackback/id/tr43995591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

He who will play them all 2009.03.11. 14:03:39

Szevasz Pappa! :)

Örülök hogy jól megvagy Koreában, fure lehet, hogy az emberek ennyire máshogy viszonyulnak egymáshoz keleten. Viszont berágtam rád: mi a fene bajod van a Watchman-el? Tegnap néztük meg a Petivel moziban, és geci jó volt. Persze, néha kiszámítható, meg hatásvadász, de ez simán belefér. De amúgy vicceltem, imódlak ám én ettől még. :D
Az amcsi foci vicces lehet Koreában, erről az Eyeshiled 21 c. manga jut eszembe.
Na jó, jó pirulást!

Tamás J. Bertalan · http://tamasjbertalan.tumblr.com 2009.03.11. 14:41:47

A Watchmen az valami karóra-árus emberekről szóló film? Mondjuk én a TriplaX-ről is azt hittem, valami jó kis pornó lesz, moziban vetítve... no mindegy. Jól hagzik, akkor ezek szerint ott is sűrű a program, de ez a nyamvadt szabályozás, ez szar lehet... Mmint, hogy se piát, se nőt nem vihetsz be ... elvileg :) De én bízom benned, te valahogy úgyis megoldod!
A csucsu legyen veled!

Radics Péter 2009.03.12. 01:26:04

Heyy Nappé :), az Eyeshield- et én is mondtam nekik, hogy csak onnan ismerem az amerikai focit, de nem nagyon értették mit akarok, meg fura mert itt akárkinek mondtam nem értik a manga szót... fura. Amúgy fényképeztem neked, meg Lükinek valamit, majd felcsattintom a Facebookra, Dani fent van nézd meg majd meglepetés :).

Amúgy a Watchman ---- Nappé neked csak egy nagy klisét tudok nyögni: ízlések és miegyebek :), és jobb lett volna ha karórát árulnak 2 és fél órán keresztül.
Na csuccsantás

Kenszei · http://www.pecsiborozo.hu/ 2009.03.12. 22:28:03

amerikai foci...mekkora jóság. remélem mire hazajössz bevehetünk a csapatunkba, még csak 3an vagyunk de nagyon lelkesek és tehetségesek vagyunk,szükségünk van Rád:-)
süti beállítások módosítása