HTML

Koreában pompa van

Friss topikok

  • giasway: Hahó! Lady GaGa királynő!!! A hoteles sztorihoz annyit, hogy a bin-jip után nem tom mit csodálko... (2009.07.02. 18:38) Jeju 2
  • Pereszlényi Péter Pál: papám...ez egy nagyon raj story...mint egy amcsi film vagy mi a fosz...szerintem az a gyík a hely ... (2009.06.29. 21:35) Jeju-do túrám története
  • namhanman: Halihó, kettéröhögtem magam a szövegeken, mindjárt kiteszlek a koreás magyar blogokat tartalmazó ... (2009.06.28. 23:41) történések
  • Pereszlényi Péter Pál: Egyél, igyál, nyugodtan, az ételekben tifuszos majomsperma az italokban egy tbc prostituált hüvely... (2009.06.10. 17:48) elfelejtettem mondani....
  • Pereszlényi Péter Pál: pappppa! ha lehet egy tippem, bár tudom, hogy rettentő váladék rengeteg kísérné utamat ha találkoz... (2009.06.02. 18:30) DMZ, JSA, Mongol étterem, és a Dzsingissssz vodka rejtelmei

Linkblog

fasz bejegyzés

2009.04.04. 22:08 Radics Péter

Haldoklik a kibabaszott számítógépem…. Beszoptam valami vírust. Amúgy a mai bejegyzés valószínűleg erőteljesebbre fog sikeredni a többinél, mivel eléggé fel van baszva az agyam.

Elmentem egy klubba józanul… soha a büdös életben többé…. Csakis csatakrészegen, hogy ne lássak, ne halljak semmit, de még akkor is megfontolandó.
Amúgy megbaszhatja az összes retkes nigger aki esténként mászkál a koreai utcákon, és fehér pipiket akar megkúrni, retkes egy népség. Továbbá egy lófaszt ajánlanék annak a figyelmes úriembernek a seggébe aki a klub… egyik ajtajában ruhán keresztül saccperkábé 10 percig baszta a barátnőjét, nagyon kellemes volt hogy gecire nem lehetett közlekedni semerre sem.
Amúgy az egész világból kiábrándulásom körülbelül az alatt a 10 perc alatt zajlott le amíg a fiuka töcskölt, ezt onnan tudom hogy kábé addig maradtam a helyen, mert kifordult a belem.
Naaztán meg a lakótársamról ismételten kiderült hogy a legnyálasabb, legtenyérbemászóbb retkes féreg az univerzumban akit ismerek.
Amúgy mindenféle szutykot vettem olcsóért, például elemet ami nincsen feltöltve, vagy le van merítve, nem tudom melyik alternatíva , de legalább a hátulján van magyar felirat… az a lényeg. Aztán vettem még ilyen marokerősítő gépet, meg loptam relaxációs golyókat, amik szanaszéjjel törtek… most folyik belőlük valami szutyok….
Amúgy mindenkinek az anyja picsája!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koreamegen.blog.hu/api/trackback/id/tr311046619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamás J. Bertalan · http://tamasjbertalan.tumblr.com 2009.04.05. 11:47:07

Ha lemész a klubba, biztos, hogy ne igyál jaffát! Viccet félretéve, fel a fejjel bóttyá, mászkálj inkább egész nap vadalmával a pofádban, és tudod miért? mert az jobb mint a vadgesztenye. A gépre meg csapassad fel a Nod32-t, az aztán kiszedi a fogak közül a gubát. Távhájfájv!

Pereszlényi Péter Pál 2009.04.05. 18:25:08

Petyaúr az élet egy hatalmas kád geci, mi meg kis papírhajók amik vagy hamar vagy később de elsüllyednek...ne tágítsad azt a léket, nagy tehénke alakú fasz minden ordenálé kispolgári majomhányás valagába...te pedig csak mélyről jövő mosollyal konstatáld, hogy kemény kartonból hajtogattak...és igyál valamit könyörgöm...sokat...a világ legjobb agyturkásza a serital...amúgy meg ne bánkódj nekem pl. most be van gyulladva a bal oldali összes mirigyem és kurvára fáj..szal' most rosszabb mint mikor nem és ebből kel kiindulni...neked most jobb...meg külföldön is vagy és ráadásul legrosszabb esetben előkapod a Mc' donáldban mint ahogy mi képzeltük el Daniékkal Osloban és kiadod a dühöd...meg origamiz...meg szeretünk bóóótyá' és velünk többet kell lenned mint a takony emberekkel...és itt a nigger is kevés...és ez így van jól...béke (ezek után)
süti beállítások módosítása